سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

زمان نتایج نهایی تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش

مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش از اعلام نتایج نهایی تکمیل ظرفیت آزمون آموزگاری و دبیری در بهمن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حسین داودالموسوی مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش درباره اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون آموزگاری و تکمیل ظرفیت آزمون دبیری، اظهار کرد: نتایج تکمیل ظرفیت این دو آزمون، بهمن اعلام خواهد شد و تعداد قابل توجهی در این مرحله و مرحله تجدید نظر گزینش تأیید شده‌اند که نتایج تکمیل ظرفیت از طریق سازمان سنجش اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی افزود: درباره پرونده افراد دارای کد ۱۹ در صورت تأیید نهایی گزینش، اسامی پذیرفته شدگان توسط مرکز امور اداری وزارت آموزش و پرورش به سازمان سنجش ارسال و اطلاع‌رسانی از قبولی نهایی داوطلبان به صورت انفرادی و از طریق ارسال پیامک توسط ادارات کل آموزش و پرورش به افراد انجام خواهد بود.

داود الموسوی در پاسخ به این پرسش که «چند نفر از پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی، کد ۱۹ در پرونده آن‌ها درج شد؟»، گفت: درج کد ۱۹ در کارنامه برخی از داوطلبان یعنی این افراد در مرحله آزمون کتبی، مصاحبه تخصصی و ارزیابی تکمیلی تأیید شده‌اند، اما به جهت گزینش مورد تأیید قرار نگرفته‌اند که البته تعداد این افراد نسبت به کل داوطلبان زیاد نبوده و بخش قابل توجهی از آن‌ها نیز در تجدید نظر اولیه تأیید شدند.

وی مطرح کرد: نگاه ما در گزینش این است تا جایی که می‌توانیم با اقدامات ارشادی و تبیین قوانین، افراد را جذب کنیم. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار